1. Home
  2. Recepten
  3. Duitse keuken
  4. Aardappelsoep
  5. Aardappelsoep

Aardappelsoep

Door: ankikees

  • Duits, Soep
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 24-03-2002

Ingrediënten 4 personen


Aardappelen, Soepgroente, Runderboullion, Kasselerrib, Slagers rookworst



Een heerlijke maaltijdsoep van aardappel

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Maak 2 liter boullion van runderboullionblokjes en voeg hier de soepgroente bij. Schil ongeveer 750 gram aardappelen, halveer ze en voeg ze bij de boullion met soepgroente. Laat dit ongeveer 15 minuten zachtjes doorkoken tot de aardappels goed gaar zijn. Maak de aardappels fijn met een stamper of staafmixer en voeg de in blokjes gesneden kasseler en de in schijfjes gesneden rookworst toe. Laat allse nog even 10 minuutjes doorkoken.

Serveertip

Serveer de soep met een lekker donker brood of oberlanderbrood



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ankikees
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top