1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Regionale keuken
  5. Haagse bluf
  6. Haagse bluf

Haagse bluf

Door: irener

  • Regionaal, Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 23-03-2002

Ingrediënten


3 dl half bessen-, half frambozensap, 3 eiwitten, ca. 60 gr suiker



Lekker met lange vingers of wafeltjes

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Doe het vruchtensap met de eiwitten en de suiker in een grote kom en klop het mengsel met een garde tot het stijf is.

Serveertip

Dien de Haagse bluf op met lange vingers, wafels of uitgelekte yoghurt.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van irener
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top