chocoladetruffels

  • Belgisch, Tussendoortje
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 22-03-2002

Heerlijke zelfgemaakte truffels.

Deel dit recept

Ingrediënten
1 pak witte chocolade,1 pak melk chocolade of fondant chocolade,bresilliene nootjes
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
per soort chocolade een andere steelpan
lepels

Voorbereiding

Laat boter smelten in de steelpannen.
een bord of plaat

Bereidingswijze

smelt de witte chocolade,de melkchocolade of fondant in de steelpannen.Als de chocolade vloeibaar is kun je als je dat wenst de nootjes toevoegen,dan maak je kleine bolletjes van de gesmolten chocolade (pas op als ze nog te heet is),daarna leg je de bolletjes op een bord of plaat en laat je ze in de koelkast hard worden.

Laatste reacties

steffieeeeee avatar
steffieeeeee 20-09-2005

mmmmm

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten