Mexicaanse Tomatensalade

  • Mexicaans, Salade
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 21-03-2002

Een makkelijk klaar te maken salade maar erg lekker.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
600 gram vleestomaten.
2 rode pepers.
bosje verse koriander of peterselie.
1 limoen.
3 eetlepels olijfolie.
versgemalen zwarte peper.
2 teentjes knoflook.

Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Ontvel de tomaten en snijd ze in vieren en haal de zaadjes eruit.
Snijd de pepers in ringetjes.
Was de koriander en dep ze droog.
pers de limoen uit en roer de olijfolie, peper en zout door het sap.
Pel de knoflook en pes deze uit boven het sap.

Bereidingswijze

Roer alle ingredienten door elkaar en giet de dressing erover.

Serveertip

Lekker met stokbrood.

TIP: Doe er nog een halve ontpitte en in kleine stukjes gesneden komkommer toe.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

boliebolbol avatar
boliebolbol 05-04-2002

ziet er njamie uit!

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten