1. Home
  2. Recepten
  3. Maissoep

Maissoep

Door: paulien_e

  •  , Soep
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 20-03-2002

Ingrediënten 4 personen


1 aardappel, 1 groot blik mais, 1 ui, 1 liter tuinkruidenbouillon (gewoon van een blokje, maar verse kan natuurlijk ook), champignons (verse of potje), gemberpoeder, beetje creme fraiche, bieslook, verse peper, zout



Een romige soep, gemakkelijk te maken met ingredienten die je altijd wel in huis hebt

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Aardappel koken en met de helft de van mais pureren. Als je verse champignons gebruikt, deze licht aanbakken. Kruidenbouillon maken, aardappelmaispuree erbij, ui (gesnipperd) en champignons erbij. Even laten doorkoken. Op smaak brengen met gemberpoeder, peper en zout. Bieslook en creme fraiche op het laatst toevoegen.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van paulien_e
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top