Niets is zo lekker als een zelf gemaakt broodje!
Rol de bladerdeeg iets dunner uit en bestrooi ze aan een kant met de peper,cajuinkruiden en zout.Haal de velletjes van de worsten,leg op ieder plak in het midden een worst.Maak de randen van het deeg met water nat en vouw het deeg over de worst ,druk de randen rondom goed aan(vork).Bestrijk het deeg met ei en bestrooi met sesamzaad.Druk de sesamzaad goed aan.Bak de broodjes in een oven(225C)in ong 30 min goudbruin en knapperig.
amykruf 20-10-2011
hoi hoi,
ik vind ze heerlijk en de kinderen ook, wij kopen ze niet meer!
me zoon van 11 heeft ze zelf ook l een paar keer gemaakt supper
wooley 13-06-2005
Lijkt me lekker en is gemakkelijk.
Heb ik dus meegenomen!
Groetjes Jacqueline
bep54pie 02-12-2002
Hoi Annie
EINDELIJK, EINDELIJK krijg je m`n reactie op je sausijzenbroodjes. Ik heb ze al heel wat keren gemaakt, maar vergeet het je steeds te schrijven.
Ze zijn echt heerlijk en zo gemakkelijk te maken.Ik maak meestal 2 pakjes bladerdeeg tegelijk en doe ze na ze gebakken te hebben in de vriezer. Zo heb ik altijd een hartig hapje in voorraad.
Bedankt voor dit heerlijke recept.
Liefs en groetjes Bep
bep54pie 28-03-2002
Hoi Annie
Dit lijkt me heerlijk en ik ga het gauw uitproberen.Als ik ze gemaakt heb hoor je weer van me.
Groetjes Bep