1. Home
  2. Recepten
  3. Zwitserse keuken
  4. zwitsers ei

zwitsers ei

Door: nikki150276

  • Zwitsers,
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 19-03-2002

Ingrediënten 2 personen


2 eieren,bleu band culinesse,gesneden kaas,koffiemelk,peper en zout.


Verder heb je nodig


Ovenschaaltje,oven,boterkwastje,kaasschaaf


Lekker,heb het van mijn moeder geleerd,weet niet waar die het vandaan heeft,ik weet ook niet of het zwitsers is.

Ontdek meer:

Voorbereiding

Oven op 200 graden hetelucht voorverwarmen.

Bereidingswijze

Vet het ovenschaaltje in met bleu band,schaaf de kaas en beleg de onderkant van het schaaltje,breek de eieren met een hele dooier ieder aan een kant van het schaaltje,schenk er en beetje koffiemelk rondom de dooiers,peper en zout er op strooien naar eigen smaak,in de oven en ongeveer 15 tot 20 minuten in de oven tot het ei helemaal is gestolt.

Serveertip

Op bruin of wit brood zeer smakelijk.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van nikki150276
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top