1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Kippenlevertjes
  5. Bruschetta's met gebakken kippenlevertjes

Bruschetta's met gebakken kippenlevertjes

Door: merchi

  • , Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 18-03-2002

Ingrediënten 2 personen


1/4 ciabatta, 2el olijfolie, 100gr kippenlevertjes, zout en peper, 20gr boter, 2el bloem, 4el madeira en 1 bakje tuinkers



Ontdek meer:

Voorbereiding

Grill voorverwarmen op hoogste stand. Ciabatta in 6 sneetjes van ca 1 cm snijden en besprenkelen met de olie. Broodjes onder de hete grill in ca 5 minuten roosteren

Bereidingswijze

Intussen de kippenlevertjes in stukjes snijden en bestrooien met de zout en peper. Daarna de stukjes door de bloem wentelen en dan bakken in de koekepan (ca 10 minuten).
Levertjes eruit halen, madeira toevoegen en even laten inkoken. De broodjes over 2 borden verdelen en levertjes erop leggen. Daarna besprenkelen met de ingekookte madeira. Tuinkers erboven fijn knippen

Serveertip

Witte wijn " E&J Gallo Turning Leaf Chardonnay"



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van merchi
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top