1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Engelse keuken
  5. Applecrumble

Applecrumble

Door: titia0907

  • Engels, Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 18-03-2002

Ingrediënten 4 personen


2 appels, klein potje appel-abrikozencompote, 100 gr bloem, 100 gr suiker, 50 gr boter


Verder heb je nodig


Oven, ovenschaal


Heerlijk toetje in combinatie met ijs

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 175 graden.

Bereidingswijze

Schil de appels en snij in blokjes. Vermeng ze met de compote en doe het geheel in de Ovenschaal.
Bloem, suiker en boter kneden tot een kruimelige massa en dit bovenop het appelmengsel doen.
Plaats de schaal in het midden van de oven en laat het in ongeveer 30 minuten goudbruin worden.

Serveertip

Serveren met een bolletje ijs en slagroom.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van titia0907
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top