Erwtensoep met roggebrood en casselerrib

  • Slanke keuken,
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 18-03-2002

soep uit het big-diet dieet

Deel dit recept

Ingrediënten 1 persoon
100 gr. spliterwten, 75 gr. casselerrib, 100 gr. varkensribbetjes, 50 gr. knolselderij, 50 gr. prei, 50 gr. koolraap, 50 gr. winterwortel, 2 plakjes Friesch roggebrood, 1 theelepel mosterd (Lowensenf/ Dijon)
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Laat de varkensribbetjes een uur lang trekken in een liter kokend water. Voeg de spliterwten en de casselerrib toe en laat dit nog een uur koken. Haal het vlees eruit en bewaar dit. Als de erwten gaar zijn, goed door de soep roeren zodat de erwten gepureerd worden. Maak de groenten schoon en snij deze in dobbelsteentjes. Voeg de groenten toe aan de soep. Als de groenten gaar zijn moet u de varkensribbetjes weer terug in de soep doen. Snij de casselerrib in dunne plakjes. Beleg het roggebrood met de plakjes casselerrib en serveer dit bij de soep.
Eet smakelijk!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten