humkessoep

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 60-120 min.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 kilo snijbonen,500 gram aardappels, 2 grote preien, 1 klein potje witte bonen, 1 pakje ossenstaartsoep 750 gram riblappen 3 groentenbouillontabletten, 1 rookworst.
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

riblappen opzetten met 2 ltr. water en de bouillon tabletten, aan de kook brengen, afschuimen en 2 uur zachtjes laten koken, intussen de snijbonen afhalen en in stukjes van 1 cm. snijden, de aardappels schillen, in blokjes en de prei in ringen snijden.

Bereidingswijze

het vlees uit de pan nemen en fijnsnijden, en terug in de pan doen samen met de snijbonen en 15 min laten koken, dan de prei en de aardappels erbij doen en nog 20 min. laten koken.de ossenstaartsoep met iets koud water mengen, de witte bonen uit laten lekken, en de rookworst warm maken, dit alles bij de soep doen en nog 5 min. laten koken.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

ini avatar
ini

Doorsturen

Home Recepten