1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Roerbakschotel met satesaus

Roerbakschotel met satesaus

  • , Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 17-03-2002

Ingrediënten 4 personen


300 gram rijst
1 chinese kool
1 ui
2 rode paprika's
3 eetlepels roerbakolie
1 schaaljte varkensvleesreepjes a 400 gram
2 theelepels smabal
1 pak knorr satesaus kant & klaar



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing.
Kook schoonmaken, wassen en in reepjes snijden.
Ui pellen en snipperen.
Paprika's wassen, schoonmaken en in reepjes snijden.
In wok olie verhitten.
Ui en paprika ca. 2 minuten roerbakken.
Varkensvlees en sambal toevoegen en ca. 2 minuten meebakken.
Kool toevoegen.
Geheel ca. 5 minuten al omscheppend bakken.
Intussen satesaus verwarmen volgens gebruiksaanwijzing.
Rijst serveren met groente-vlees-mengsel.
Satesaus erover schenken.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van driel1


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van driel1
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top