1. Home
  2. Recepten
  3. Pannenkoeken
  4. Havermout pannenkoeken
  5. Kaas-havermout-pannenkoekjes

Kaas-havermout-pannenkoekjes

  •  , Vegetarisch
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 17-03-2002

Ingrediënten 4 personen


225 gram quaker h-o havermout naturel
75 gram bloem
75 gram emalen oude kaas
3 eieren
2 dl halfvolle melk
zout
peper
2 schaaltjes broccoliroosjes a 300 gram
75 gram boter of margarine



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

In kom havermout, bloem en kaas mengen.
Eieren splitsen.
Dooieres met melk loskloppen en zout en peper naar smaak toevoegen.
Dooiermengsel roeren.
Eiwitten stijf kloppen en voorzichtig door havermout-eimengsel spatelen.
Broccoli beetgaar koken in ca. 5 minuten.
Klontje boter verhitten in koekenpan.
Ca. 3 kleine bergjes beslag in pan scheppen, zonodig even plat drukken met bolle kant van lepel.
Pannenkoekjes bakken tot bovenkant droog is, keren en goudbruin bakken.
Op warme schaal scheppen.
Op dezelfde manier rest van pannenkoekjes bakken.
Over vier borden verdelen en serveren met broccoli.
Lekker met tomatensalsa.

Dit recept is te vinden in:



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van driel1


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van driel1
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top