1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Antiliaanse keuken
  5. Zalm
  6. Gevulde kokosnoot met garnalen en gerookte zalm

Gevulde kokosnoot met garnalen en gerookte zalm

Door: chantalernestina

  • Antiliaans, Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 16-03-2002

Ingrediënten 2 personen


1 kokosnoot om te vullen
3 garnalen van 16-20 gram per persoon
geraspte kokos
1 limoentje
zeezout naar smaak
witte wijn
100 gram gerookte zalm
sla
kokosstroop



Een heerlijk recept uit de Ambiente een Curacaos trendyblad

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bak de garnalen in de gerapte kokos en zeezout. Blus af met de witte wijn en laat afkoelen. Vul daarna de uitgepelde gehalveerde kokosnoot met de garnalen een zalmroset en sla. Serveer de gevulde kokosnoot met een dressing van kokosstroop...

Serveertip

Serveer met een dressing van kokosstroop.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van chantalernestina
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top