1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Schotse keuken
  5. Gebakken zalmfilet met salade

Gebakken zalmfilet met salade

  • Schots, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 16-03-2002

Ingrediënten 4 personen


2 schaaltjes Schotse zalmfilet a 235 gram
50 gram boter of margarine
1/2 komkommer
1 zak gemengde sla extra (200 gram)
1 ceasar salad kit
2 teentjes knoflook
3 eetlepels olijfolie
1 ciabatta



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Grill voorverwarmen op hoogste stand.
Zalm in 4 stukken verdelen en strooien met zalmkruiden (uit verpakking).
In koekenpan met antiaanbaklaag boter verhitten.
Zalm in ca. 8 minuten aan beide zijden mooi bruinbakken.
Intussen komkommer schillen en in blokjes snijden.
Sla en komkommer mengen met 4 zakjes uit salad kit.
Knoflook pellen en uitpersen boven olijfolie.
Ciabatta in plakjes snijden en besprenkelen met knoflookolie.
Broodplakjes ca 3 minuten onder grill leggen.
Zalm serveren met salade en ciabatta.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van driel1


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van driel1
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top