1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Schotse keuken
  5. Gebakken zalmfilet met salade

Gebakken zalmfilet met salade

Door: driel1

  • Schots, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 16-03-2002

Ingrediënten 4 personen


2 schaaltjes Schotse zalmfilet a 235 gram
50 gram boter of margarine
1/2 komkommer
1 zak gemengde sla extra (200 gram)
1 ceasar salad kit
2 teentjes knoflook
3 eetlepels olijfolie
1 ciabatta



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Grill voorverwarmen op hoogste stand.
Zalm in 4 stukken verdelen en strooien met zalmkruiden (uit verpakking).
In koekenpan met antiaanbaklaag boter verhitten.
Zalm in ca. 8 minuten aan beide zijden mooi bruinbakken.
Intussen komkommer schillen en in blokjes snijden.
Sla en komkommer mengen met 4 zakjes uit salad kit.
Knoflook pellen en uitpersen boven olijfolie.
Ciabatta in plakjes snijden en besprenkelen met knoflookolie.
Broodplakjes ca 3 minuten onder grill leggen.
Zalm serveren met salade en ciabatta.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van driel1
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top