1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Zigeunerschotel met kalfsvlees

Zigeunerschotel met kalfsvlees

Door: gipsy...

  • , Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 15-03-2002

Ingrediënten 4 personen


500 gr kalfsvlees aan stukjes,
? groene en ? rode paprika,
1 ui en een stukje prei,
100 gr ontbijtspek,
zout,
peper,
paprikapoeder,
1 teentje knoflook,
25 gr boter,



Heerlijk schotel met kalfsvlees op de wijze van de zigeuners.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Was de groenten, laat ze uitlekken en snijd ze fijn.

Snipper het ontbijtspek en doe dit samen met de boter in de pan.

Strooi er meteen peper, zout en flink wat paprikapoeder over.

Zet het vuur laag en bak het spek een beetje uit.

Voeg nu het vlees toe en laat het op een matig vuurtje met de deksel schuin op de pan in 30 minuten gaar worden.

Draai het vuur nu hoog en voeg de groenten en de knoflook toe.

Laat alles nu nog even lekker doorbakken.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van gipsy...
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top