1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Varkensvlees

Varkensvlees

Door: soes-chef

  • Nederlands, Borrelhapje
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 14-03-2002

Ingrediënten 4 personen


500 gr. hamlappen
75 gr. kruiden paneermeel.
1 ei.
bloem.
gedroogde basilicum.
knoflook poeder.
vleesmix ( drogheria alimetari )


Verder heb je nodig


Snijplank
koksmes
garde
frituurpan


HET LEKKERSTE HAPJE VAN HET JAAR!!!!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verwarm de frituur tot 180 C.

Bereidingswijze

Snij de hamlappen in dunne reepjes,
kruid de reepjes met de diverse kruiden.( hoe meer hoe beter )
Doe wat bloem in een kom en doe dit vervolgens ook met een geklutst ei en de paneermeel.
Haal de reepjes eerst door de bloem,dan het ei en tenslotte door het paneermeel.
Frituur dit met kleine hoeveelheden te gelijk in 5 min. bruin.

Serveertip

Serveer dit met een zoete chilli saus.
Je kan dit warm en koud serveren.

SUPER SMUL ZE!!!!!!!!!!



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van soes-chef
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top