1. Home
  2. Recepten
  3. Italiaanse keuken
  4. Amuse (vegetarisch)

Amuse (vegetarisch)

  • Italiaans, Borrelhapje
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 14-03-2002

Ingrediënten


75 gr gorgonzola, 2 eetl. creme fraiche, 2 eetl. medium dry sherry, 2 takjes rozemarijn, versgemalen peper, 8 sneetjes wit toastbrood (casino)1 groot ei, zout,2-3 eetl. olijfolie.


Verder heb je nodig


Koekenpan met antiaanbaklaag


Wentelteefjes met gorgonzola en rozemarijn

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Gorgonzola fijnprakken, 1 eetl. creme fraiche en 1 eetl. sherry erdoor roeren. De naaldjes van de rozemarijn erdoor mengen en met wat peper op smaak brengen. Snijd de korstjes van het brood en besmeer 4 sneetjes met het kaasmengsel. Leg de andere sneetje erop en druk licht aan, smeer de zijkanten glad. Diagonaal halveren.

Bereidingswijze

Klop het ei met 1 eetl. creme fraich en 1 eetl. sherry los, voeg zout en peper toe. In de koekenpan de olie verhitten, brooddriehoekjes door het eimengsel wentelen en aan beide zijden op niet te hoog vuur goudbruin bakken.

Serveertip

Direct serveren.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mathy48


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mathy48
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top