spaghetti met ei en kaas

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.

een heel makkelijk, heerlijk en snel recept.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
200 gram spaghetti, 1 ons ontbijtspek, 1 ons achterham, 3 eieren, 150-200 gram geraspte kaas, melk ( een scheutje), peper en zout.
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 953,32 kcal
Koolhydraten 74,23 g
Eiwitten 66,91 g
Vetten 42,53 g

Voorbereiding

achterham en ontbijtspek in stukjes snijden

Bereidingswijze

Spaghetti koken volgens de gebruiksaanwijzing. Spek en ham even bakken in de koekenpan. De eieren met de melk en kaas loskloppen. Peper en zout toevoegen. Over de ham en spek in de koekenpan gieten en het mengsel continu roeren. (alsof je scrambled eggs maakt). Over de gekookte spaghetti en klaar is kees. Lekker met tomatensalade.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

maaikecools avatar
maaikecools

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten