spaghetti met ei en kaas
- Italiaans, Hoofdgerecht
- 10-20 min.
een heel makkelijk, heerlijk en snel recept.
Ingrediënten 2 personen
200 gram spaghetti, 1 ons ontbijtspek, 1 ons achterham, 3 eieren, 150-200 gram geraspte kaas, melk ( een scheutje), peper en zout.Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde | Eenheid |
---|---|
Energie | 953,32 kcal |
Koolhydraten | 74,23 g |
Eiwitten | 66,91 g |
Vetten | 42,53 g |
Voorbereiding
achterham en ontbijtspek in stukjes snijden
Bereidingswijze
Spaghetti koken volgens de gebruiksaanwijzing. Spek en ham even bakken in de koekenpan. De eieren met de melk en kaas loskloppen. Peper en zout toevoegen. Over de ham en spek in de koekenpan gieten en het mengsel continu roeren. (alsof je scrambled eggs maakt). Over de gekookte spaghetti en klaar is kees. Lekker met tomatensalade.