1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Engelse keuken
  5. Clubsandwich

Clubsandwich

  • Engels, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 13-03-2002

Ingrediënten 2 personen


3 el rode port
2 el rietsuiker
1/2 tl roze peperkorrels
2 stengels rabarber, in stukjes van 11/2 cm
6 sneetjes notenbrood
1 tl notenolie
1 tl frambozenazijn
50 g snijbiet
1 blik artisjokharten, uitgelekt
150 g geitenkaas, in 4 plakken
1 doosje shiso purper


Verder heb je nodig


Broodrooster, houten satepennen


Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Breng de port, suiker en peperkorrels aan de kook en roer tot de suiker is opgelost. Voeg de rabarber toe en laat afgedekt 8 minuten zachtjes sudderen. Giet deze jam in een schaaltje en laat afkoelen. Snijd de artisjokharten in dunne plakjes. Rooster de sneetjes brood. Meng olie en azijn door de snijbiet. Beleg 2 boterhammen met achtereenvolgens snijbiet, plakjes artisjok, geitenkaas en shiso. Leg hierop weer 2 boterhammen en herhaal het beleg. Dek af met de laatste boterhammen.

Serveertip

Snij diagonaal doormidden en steek door elk stapeltje brood een houten satepen. Serveer de clubsandwiches met de rabarberjam.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van fajalobi


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van fajalobi
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top