1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Pasta Pikant

Pasta Pikant

Door: nvg168606

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 12-03-2002

Ingrediënten 2 personen


200gr gekookte pasta, 1 el boter, 50gr gerookt spek, 2 dunne braadworstjes, 200gr gemengde groenten, 125ml sangritta pikante, 100 gr room, 1el tomatenpuree,1tl basilicum, versgemalen peper


Verder heb je nodig


Kookpan


Italiaans pastagerecht waarvan je een branden verlangen krijgt!

Ontdek meer:

Voorbereiding

Spek in blokjes snijden; Worst in plakjes snijden

Bereidingswijze

1. Kook de pasta met wat zout in kokend water beetgaar, laten uitlekken in een vergiet. 2. Boter verhitten in pan en hierin spek bakken. 3. Braadworstjes en gemengde groenten toevoegen en meebakken. 4. Pasta vermengen; blussen met sangrita pikante. 5. De room door tomatenpuree roeren en bij pasta toevoegen; op smaak brengen met nodige kruiden.

Serveertip

Heerlijk met komkommersalade!!!



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van nvg168606
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top