1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. Rundspies Met Rozemarijn

Rundspies Met Rozemarijn

  • Internationaal,
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 12-03-2002

Ingrediënten 4 personen


12 schijven ananas op siroop,2 rode paprika's,5 dl olijfolie,8 sneetjes rookspek,2 uien,peper en zout,rozemarijn,800 g rosbief



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd het vlees in blokjes en doe ze in een slakom. Overgiet met olijfolie, en voeg peper, zout en rozemarijn toe. Goed mengen en koel houden. Laat de plakken ananas helemaal uitlekken en snijd ze in 4. Haal de zwoerd van het spek en snijd in reepjes van ongeveer 3 cm. Schil de uien, verdeel in nogal brede partjes en snijd de paprika in rechthoekige stukken. Op de spiesen steekt u afwisselend een stuk van de ingredienten in deze volgorde : ui, spek, paprika, ananas, vlees tot de hele spies volsteekt. Laat grillen op de barbecue.

Serveertip

Dien op met rijst, allerlei slaatjes, enz.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van witte_kop


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van witte_kop
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top