1. Home
  2. Recepten
  3. Zalmrolletjes

Zalmrolletjes

Door: karen1978

  •  , Borrelhapje
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 11-03-2002

Ingrediënten


200 gram gerookte gefileerde zalm
1 pakje monchou
100 gram kleine (noorse) garnalen
peper, bieslook, peterselie


Verder heb je nodig


Aluminiumfolie


Zalmrolletjes gevuld met monchou, een variant op een afgekeken recept

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Ongeveer een uur voor de bereiding de monchou uit de koelkast halen (of de koude monchou 15 sec. in de magnetron zetten).
Garnaaltjes heel fijn snijden, eventueel even in de keukenmachine.

Bereidingswijze

Meng de garnaaltjes, de bieslook en de peterselie door de monchou, breng op smaak met wat peper.
Leg de plakjes zalm op het werkblad (als het kline plakken zijn kan je van 4 plakjes 1 grotere maken), smeer het monchou mengsel op de zalmplakken en rol de plak op. Herhaal dit met de rest van de zalm en monchou. Wikkel de rolletjes stevig in aluminium folie en leg deze 15 - 30 minuten in de vriezer, haal de rolletjes uit de folie en snijdt ze met een scherp mes in stukken.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van karen1978
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top