Chinese koolsalade

  • Chinees, Vegetarisch
  • 30-60 min.

Ya bai se la, Bejing keuken

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 kg. Chinese kool
2 eetl. arachideolie
2 eetl. sesamolie

4 eetl. rijstwijnazijn
4 eetl. zoete ketjap
1/2 theel. sambal
oelek
2 eetl. suiker
1/2 theel. zout
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Maak de Chinese kool schoon, snij hem doormidden en vervolgens in
dunne reepjes.
Verhit de olie en roerbak de kool hooguit 3 minuten.

Bereidingswijze

Meng de azijn, de sojasaus, de sambal oelek, de suiker en het zout
tot een saus en giet deze over de hete kool.
Breng het gerecht op
smaak met sesamolie.

Serveertip

Serveer de Chinese-koolsalade naar keuze warm of koud.
Eet smakelijk!

Dit recept is te vinden in:

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

chin-chin avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten