vleesschotel

  • Regionaal, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Enn kilo Suddervlees (als je niet zo veel tijd hebt kan je ook hamlappen nemen)2 uien knoflook naar smaak, 2 st prei, doosje champignons,pond krieltjes,zakje saus kookwijn spekjes. peper
Boodschappen bestellen
Benodigdheden

juspan,wok,bakpan

Voorbereiding

Vlees snijden en laten sudderen

Bereidingswijze

Snij het vlees in blokjes bak ze aan en laat ze sudderen tot ze gaar zijn,
bak in de wok de knoflook en de uien,
Bak in een apart pannetje de champignons bruin doe ze bij de uien doe dit ook met de spekjes scheutje wijn erbij en peper naar smaak.
Als het vlees gaar is dit bij de groente gooien en nog even nagaren voor de smaak.
Krieltjes bruin en gaar bakken.
Saus naar smaak. Als laatste de prei erbij deze niet helemaal gaar laten worden.

Serveertip

met een frisse salade

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

mosrus avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten