Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Multi-culturele keuken
  5. taartje van gerookte heilbot

taartje van gerookte heilbot

Door: dagantheunis

  • Multi-cultureel Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 06-03-2002

Ingrediënten 4 personen


400 gran heilbotfilet, 150 gram sojascheuten, 2 tomaten, 1 courget, 1 bosje roquette, 1 ui, mosterd, suiker, olijfolie, creme fraichem citroen en dille.


Verder heb je nodig


Een dressing maken van witte wijnazijn, mosterd suiker en olijfolie.

Een sausje maken van creme fraiche, citroensap en dille


Verrijkt met sojascheuten, courget en tomaat, met een citroen-dille roomsaus

Ontdek meer:

Voorbereiding

Pel de tomaten, en snij van het vruchtvlees repen van ongeeer 1 cm breed, maak van de buiten zijde van de courget lange slingers, blancheer deze met zeezout (kort) blancheer in het zelfde water de tauge. Spoel het geheel eerst koud, daarna drogen en vermengen met de tomatenreepjes en de fijn gesneden roquette, wat peper van de molen en
de dressing er door roeren.

Bereidingswijze

Direkt op het bord een taartje maken in lagen in een STEKERTJE, een laagje heilbot, een laagje van de gemengde salade, weer een laagje heilbot, salade, heilbod salade.
De saus rond het taartje "Slingeren".



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van dagantheunis
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top