Frozen yoghurt

  • Nederlands, Nagerecht
  • > 120 min.

Een fris sinaasappelgerecht

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
? eetlepel geconfijte sinaasappelschilletjes,
? dl Grand Marnier,
1 dl vers sinaasappelsap,
1 ei,
100 g suiker,
2 dl yoghurt,
125 ml slagroom.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

De schilletjes heel fijn snijden en met behulp van de mixer vermengen met de Grand Marnier, het sinaasappelsap, het ei, de suiker en de yoghurt. In een diepvriesdoos zonder deksel in ? 1 uur half laten bevriezen. De slagroom stijfkloppen en dit door het yoghurtmengsel scheppen. De frozen yoghurt over coupes of de uitgeholde sinaasappels verdelen en in nog eens 2 uur laten bevriezen.
Zo'n 5 minuten voor serveren uit de vriezer halen om het iets zacht te laten worden.

Serveertip

Serveer het in een uitgeholde sinaasappel.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

toetjesplanet avatar
toetjesplanet

Doorsturen

Home Recepten