1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Haagse bluf
  6. Haagse bluf

Haagse bluf

Door: chaootje

  • Nederlands, Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 05-03-2002

Ingrediënten 4 personen


2 eiwitten, 1? dl rode bessensap, 150 gr suiker, lange vingers



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Klop de eiwitten met het bessensap en de suiker heel stijf.
Blijf kloppen tot de suiker goed is opgelost.
Verdeel de bluf over 4 schaaltjes.
Garneer met lange vingers.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van chaootje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top