Farfalle met gorgonzolasaus

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 05-03-2002

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
250 gr. farfalle
1 el. olie
250 gr. magor
10 salieblaadjes
3 el. kaas, Parmezaanse, geraspte
Peper
Zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Kook de farfalle in ruim kokend water met zout en olie beetgaar. Snijd de salie in smalle repen.
Giet de farfalle vervolgens af, vang wat kookvocht op. Smelt de magor samen met de salie in de hapjespan. Voeg wat kookvocht toe, zodat een gladde saus ontstaat.
Schep de farfalle door de kaassaus en bestrooi het gerecht met peper en Parmezaanse kaas.

Serveertip

Lekker met tomatensla

Laatste reacties

mathy48 avatar
mathy48 13-03-2002

Deze ook maar even meegenomen, ik ben gek op alles met gorgonzola.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten