1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Belgische keuken
  5. Witte chocolademousse met advocaat

Witte chocolademousse met advocaat

Door: dyingsatine

  • Belgisch, Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 04-03-2002

Ingrediënten


200 gr witte chocolade, 2 dl room, 1 blaadje gelatine, 2dl advocaat, 150 gr mascarpone, 4 eiwitten



Heerlijke snoeperij of dessertje

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwarm de room en laat er de chocolade in stukjes in smelten(NIET koken).Week de gelatine en smelt ze in het roommengsel.Laat he mengsel wat afkoelen en meng er dan de mascarpone, de advocaat en het opgeklopt eiwit onder.
Verdeel in glazen en laat stijven in de koelkast.

Serveertip

Serveer met een muntblaadje of een madarijntje in vlindertje gesneden.(vlindertje= een billetje van een mandarijn doormidden snijden zodat het nog aan elkaar vast hangt, en leg het opengesneden billetje open)



Deel dit recept

Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van dyingsatine
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top