1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Kinderkeuken keuken
  5. Lasagna
  6. lasagna

lasagna

Door: kidskookkunst

  • Kinderkeuken, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 03-03-2002

Ingrediënten


1 pakje honig Lasagna traditionale mix met bechamelsaus
1 doosje lasagnabladen
0.3 liter melk
0.8 liter water
1 eetlepel olijfolie
250 gram champignons
1 paprika
1 grote ui
1 pond gehakt
1 pakje jonge gesneden kaasplakjes van 150 gram.
Zout en peper naar smaak
Verse nootmuskaat voor de bechamelsaus



Ontdek meer:

Bereidingswijze

De oven voorverwarmen op 175 graden. De melk met de bechamelmix mengen en royaal nootmuskaat eroverheen malen. Het pakje kaas in kleine stukjes snijden en bij de bechamelmix voegen. De ui, de champignons en de paprika fijnsnijden. De sausmix met het water goed doorroeren. Het gehakt in een hete Koekenpan verkruimelen, de ui, champignons en paprika toevoegen en tijdens het bakken goed omhusselen. De rode sausmix toevoegen en het geheel even aan de kook laten komen. Een lasagnaschaal invetten. Om en om een laagje mix, bladen, mix in de schaal doen en eindigen met een laagje bladen. De bechamelmix over de gehele schaal gieten en goed verdelen.


De lasagna in de oven plaatsen en bruin laten worden in 35 minuten. Uit de oven halen en een kwartier laten staan alvorens aan te snijden.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kidskookkunst
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top