1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Vegetarische keuken
  5. Carpaccio
  6. carpaccio van kaas

carpaccio van kaas

Door: titialouise

  • Vegetarisch, Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 01-03-2002

Ingrediënten 4 personen


Notenolie, dragon-azijn, gembersiroop, 1 potje roze pepertjes, 1 zakje gemengde sla, camembert, 2 handperen



Simpel voorgerecht

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Klop een dressing van 3 el notenolie, 1 1/2 el dragon-azijn, 2 tl gembersiroop, wat zout en versgemalen peper, en 1 el roze pepertjes.

Bereidingswijze

Meng de helft van de dressing met de sla en verdeel deze over 4 borden. Snijd dunne plakjes van de camembert. Halveer de peren, ook het steeltje en snijd tot aan het midden bijna door in dunne partjes. Leg deze als een waaiertje op de sla, schik aan de andere kant plakjes kaas. Drupper de rest van de dressing erover.



Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van titialouise
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top