Amerikaanse Chocolate-Chipcookies

  • Amerikaans, Banket
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 01-03-2002

Het bekende koekje uit America

Deel dit recept

Ingrediënten
300 gram bloem,
1 theelepel bakpoeder,
1 snufje zout,
240 gram boter op kamertemperatuur,
175 gram suiker,
1 zakje vanillesuiker,
2 eieren,
350 gram chocolade chips(Fijn geraspt of uit de blender),
125 gram gehakte walnoten(optie),
175 gram bruine basterd suiker.

Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Rasp of blender,mixer en een bakplaat

Voorbereiding

Oven voorverwarmen op 190 graden.

Bereidingswijze

Bloem,bakpoeder en het zout in een kleine kom doen en even apart zetten.In een grote kom doe je de boter,suiker,bruine suiker en de vanillesuiker dat mix je tot een glad beslag.Daarna de eieren door de mix en dan doe je geleidelijk het bloem mengsel door het beslag.Mix dit nog even goed door,daarna voeg je de noten(optie) en de chocolade toe en roer dit er ook goed door.
Doe de cookie-mix in dotjes (1 eetlepel)op een niet ingevette bakplaat en bak ze in 10 tot 15 minuten gaar. Veel bakplezier!!

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten