1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Japanse keuken
  5. Inktvis
  6. Sashimi van inktvis

Sashimi van inktvis

Door: lekkerkoken1

  • Japans, Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 01-03-2002

Ingrediënten


1 inktvis; schoongemaakt
1 wortel; fijngeraspt
-saus-
1 deciliter sojasaus
1 mespuntje wasabi
4 dilletakjes; als garnering



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Was de inktvis in koud, zout water en dep hem droog. Kerf een kant van de inktvis in en snijd hem in 1 cm dikke repen.
Vermeng de sojasaus met wasabipoeder en giet de saus in 4 kleine kommetjes.
Leg een schepje wortel op elk bord. Leg de inktvis ertegen. Garneer het geheel met een dilletakje.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lekkerkoken1
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top