GRATIN VAN KNOLSELDERIJ EN KASTANJECHAMPIGNONS

  • Nederlands, Bijgerecht
  • 60-120 min.
  • Geplaatst op 28-02-2002

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
250 gram knolselderij in dunne plakken
200 gram grote kastanjechampignons in dunne plakken (steeltjes gebruiken
voor iets anders)
2 dl. slagroom
1 dl jus de veau
2 eidooiers
150 gram pancetta of bacon in dunne plakken
peper en (matig)zout

Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Vet een ovenschaal in.
Verwarm de oven voor op 170? C.
Klop de eidooiers door de slagroom.
Schenk de jus de veau in een ovenschaal en leg om en om in de schaal:
plakken knolselderij, champignons en pancetta/bacon, bestrooi alles met
peper en matig zout, schenk het roommengsel er over, dek af met
aluminiumfolie en zet de schaal ca. 50 min. in de oven, verwijder na 40
minuten het aluminiumfolie.
Serveer bij bijv. lamsvlees, kalfsborst of roast rib.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten