1. Home
  2. Recepten
  3. Garnalen
  4. roergebakken garnalen met ananas

roergebakken garnalen met ananas

  •  , Lunch/Brunch
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 25-02-2002

Ingrediënten 4 personen


250 gr garnalen,1 rood spaans pepertje,1 teentje knoflook,1/2 theelepel gemberpoeder,1/2 theel korianderpoeder,sap van 1/2 citroen,2 eetl sesamolie,1 bl ananas blokjes,bieslook,komkommer.



Zomers verwenhapje met garnalen

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Laat garnalen zonodig ontdooien,Snijd de peperje in de lengte doormidden(verwijder zaadjes)en snijd in smalle halve ringetjes.Snipper de knoflook.Doe de gemberpoeder,korianderpoeder,zout, citroensap,en de sesam olie in een kom door elkaar.Schep er de garnalen door en laat 2a3 uur marineren.

Bereidingswijze

Laat de ananasblokjes uitlekken en wok dit een paar minuten op hoog vuur.Schep de garnalen met de marinade inde wok en laat alles nog twee minuten roerbakken.

Serveertip

Garneer met komkommer en strooi er de bieslook over.Heerlijk met stokbrood.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van wilpi


Reacties (7)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van wilpi
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top