Cocktailgarnalen met Japans tintje

  • 0-10 min.

Gourmet/steengrillgerecht

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
150 gram cocktailgarnalen (schoongemaakt), 4 eetlepels sojasaus, 2 eetlepels medium sherry, 2 theelepels geraspte mierikswortel.
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Meng de sojasaus, sherry en mierikswortel tot een sausje en geef dit apart bij de garnalen.

Bereidingswijze

Een paar garnalen bakken in klein klontje verhitte boter in gourmetpannetje of op de steengrill

Serveertip

Lekkere salade van waterkers vermengd met tauge en cherrytomaten.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

berjol avatar
berjol

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten