tajine met kip en spinazie

  • Marokkaans, Hoofdgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 24-02-2002

Deel dit recept

Ingrediënten
200 g spinazie (diepvries) 1 ui 400g kipfilet zout en peper olijfolie 6 eieren 225 g minikrieltjes 100 g oude kaas met komijn 500 g gezeefde tomaten (pakje) ? theel. gemalen komijn
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Spinazie laten ontdooien. Oven op 200 graden C. voorverwarmen. Ovenschaal invetten. Ui snipperen, kip in stukjes snijden en bestrooien met zout en peper.

Bereidingswijze

Kip in 5 minuten aanbraden en het ui toevoegen. Klop intussen de eieren los. Schep de kip, spinazie, krieltjes en de kaas door de eieren. Bewaar het bakvet. Op smaak brengen met zout en peper en in de ovenschaal doen. In het midden van de oven in 30 minuten gaar laten worden. Bakvet opnieuw warm laten worden, de tomaten en komijn toevoegen en laten inkoken tot een dikke saus.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten