Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Marokkaanse keuken
  5. Spinazie
  6. tajine met kip en spinazie

tajine met kip en spinazie

Door: lekkerkoken1

  • Marokkaans, Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 24-02-2002

Ingrediënten


200 g spinazie (diepvries) 1 ui 400g kipfilet zout en peper olijfolie 6 eieren 225 g minikrieltjes 100 g oude kaas met komijn 500 g gezeefde tomaten (pakje) ? theel. gemalen komijn



Ontdek meer:

Voorbereiding

Spinazie laten ontdooien. Oven op 200 graden C. voorverwarmen. Ovenschaal invetten. Ui snipperen, kip in stukjes snijden en bestrooien met zout en peper.

Bereidingswijze

Kip in 5 minuten aanbraden en het ui toevoegen. Klop intussen de eieren los. Schep de kip, spinazie, krieltjes en de kaas door de eieren. Bewaar het bakvet. Op smaak brengen met zout en peper en in de ovenschaal doen. In het midden van de oven in 30 minuten gaar laten worden. Bakvet opnieuw warm laten worden, de tomaten en komijn toevoegen en laten inkoken tot een dikke saus.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lekkerkoken1
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top