1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Duitse keuken
  5. reibekuchen

reibekuchen

Door: pitbulteckel

  • Duits, Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 24-02-2002

Ingrediënten


1000 gr aardappelen, 1 ui, 2 eieren, 25 gr bloem, peper, zout, boter 8 recept:


Verder heb je nodig


Koekepan


Rauw aardappelpannekoekjes uit "de Boodschappen" 1994 maar nog steeds lekker

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Schil en rasp de aardappelen en de ui, laat massa uitlekken en doe met eieren bloem en peper in de kom, goed mengen en maak platte koekjes

Bereidingswijze

Verhit boter in koekepan en bak koekjes aan beide zijden knapperig bruin. Je kunt hetserveren met gesmolten kaas, of ui eruit en bestrooien met suiker



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van pitbulteckel
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top