1. Home
  2. Recepten
  3. Broodjes met boursin-eierragout

Broodjes met boursin-eierragout

  •  , Lunch/Brunch
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 24-02-2002

Ingrediënten 4 personen


1 pakje boursin, 4 ronde harde broodjes (kaiser), 4 hardgekookte eieren, 1/2 liter kippebouillon, 35 gram bloem, 35 gram boter, peper, zout, worchestershiresaus, bieslook



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Kook de eieren

Bereidingswijze

Smelt de boter in de pan en voeg de bloem toe, roer tot een korrelig papje. Voeg scheutje bij scheutje al roerende de kippebouillon toe. Snijd de eieren in stukjes en voeg ze bij de ragout. Roer boursin door ragout. Snijd de kapjes van de broodjes en hol ze uit (even in de oven tot ze lekker knapperig zijn). Als laatste de kruiden erbij en de ragout in de broodjes scheppen.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jipirene


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jipirene
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top