Pastinaak-mosterdsoep

  • Nederlands, Soep
  • 10-20 min.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
1 pastinaak
1 ui
1 teentje knoflook
olijfolie
1 ltr groentenbouillon
3 el mosterd
1 busje slagroom (of sojaroom)
zout
2 el peterselie
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Schil en snij de pastinaak (in blokjes) en de ui (in ringen). Fruit de ui met geperste knoflook in de olie. Bouillon en pastinaak erbij en gaar koken. Meng de mosterd door de room en giet het bij de soep. Warm goed door (niet meer laten koken!). Maak op smaak met zout en strooi er fijngehakte peterselie over.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

defrens avatar
defrens

Doorsturen

Home Recepten