Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Mediterrane keuken
  4. Zwaardvis met tomatentapenade

Zwaardvis met tomatentapenade

Door: zinzerella

  • Mediterraan, Feestmaaltijd
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 23-02-2002

Ingrediënten 3 personen


2 tomaten,2 ansjvisfileeets,1thl.kappertjes,8 zwarte olijven zonder pit,1 zwaardvissteak(200gr)15 gr.pijnboompitten,6 blaadjes basilicum,


Verder heb je nodig


Keukenmachine,oven


Dit is een hele bijzondere lepelamuze,onderdeel van een bijzonder buffet

Ontdek meer:

Voorbereiding

Oven voorverwarmen op 200 graden,tomaten wassen,in vierendelen en de zaadjes verwijderen.

Bereidingswijze

In Keukenmachine ansjovis,kappertjes,olijven en tomaten mengen tot smeerbaar geheel.Steak insmeren met laagje tapenade.steak verdelen in ca.6 stukjes ter grote van lepelholte en piijnboompitjes erover verdelen.Dan de visamuses op bakplaat zetten en in ca.7min.in midden van oven gaar laten worden.

Serveertip

Amuses op lepels leggen en garneren met de basilicum.Drink hierbij een ijskoude rose.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van zinzerella
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top