Flensjes met Drambuie bonbons en Drambuie saus

  • Nagerecht
  • 60-120 min.
  • Geplaatst op 22-02-2002

Ingredienten voor 4 personen:
van"moesje2"

Deel dit recept

Ingrediënten
flensjes
bonbons
Drambuie
poedersuiker
suiker
slagroom
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Bereid de flensjes op de gebruikelijke wijze. Vul elke flensje met
gesnipperde bonbons (reken 1 bonbon per flensje) Sprenkel er wat Drambuie
over, bestrooi met wat poedersuiker en vouw ze dicht. Kook een lichte
suikerstroop en voeg wat slagroom toe. Breng aan de kook en kook in tot saus
dikte, voeg dan een flinke scheut Drambuie toe en nappeer deze magnifieke
saus met honingsmaak over de flensjes.

Serveertip

Een modern arrangement op de eeuwen
oude "Crepe Suzette".

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten