Hartige betoverde hoopjes

  • Lunch/Brunch
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 22-02-2002

Hartige betoverde hoopjes:
(gevulde gehaktballetjes met een blokje kaas of een kerstomaatje)van"eenling1957"

Deel dit recept

Ingrediënten
250 gr. gehakt
klein uitje
2 eetlepels paneermeel
zout en peper
snufje nootmuskaat
1 theelepel (niet te scherpe) mosterd
kleine blokjes kaas en kerstomaatjes
boter
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Snij het uitje fijn. Doe het gehakt met de ui, paneermeel, mosterd, nootmuskaat, peper en zout in een
schaal. Meng het geheel door elkaar.
Rol kleine balletjes van het mengsel. Druk met je duim een holletje in elk balletje en stop hierin een
stukje kaas of een kerstomaatje. Maak het holletje weer dicht en maak er een mooi, rond balletje
van. Bak de gehaktballetjes in de boter ongeveer 15 minuten, tot ze bruin en gaar zijn.

Serveertip

Serveer op een broodje of met frites

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten