1. Home
  2. Recepten
  3. gevuld stokbrood

gevuld stokbrood

Door: bep54pie

  •  , Lunch/Brunch
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 22-02-2002

Ingrediënten 2 personen


1 Voorgebakken stokbrood(niet zo`n hele dunne)-200 gr.filet americain (gewone,met pesto of pepertjes,wat je zelf lekker vindt)100 gr.champignons-wat dun gesneden paprikareepjes-4-5 plakken ontbijtspek-geraspte kaas.


Verder heb je nodig


Voorverwarmde oven (180 graden)


Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd het stokbrood in de lengte doormidden.Verdeel de filet americain over beide helften.Doe daarop de champignons,de stukjes paprika en druk ze met een vork wat in de filet.Daar bovenop de plakjes ontbijtspek mooi verdeeld over het brood.Daar weer bovenop de geraspte kaas.
Leg de stokbroden op aluminiumfolie en zet ze 8-10 min. in de oven.

Serveertip

Warm serveren! In stukken gesneden als borrelhapje!Of voor de zaterdagavond.Eet smakelijk!



Reacties (9)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bep54pie
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top