Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. gevuld stokbrood

gevuld stokbrood

Door: bep54pie

  •  , Lunch/Brunch
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 22-02-2002

Ingrediënten 2 personen


1 Voorgebakken stokbrood(niet zo`n hele dunne)-200 gr.filet americain (gewone,met pesto of pepertjes,wat je zelf lekker vindt)100 gr.champignons-wat dun gesneden paprikareepjes-4-5 plakken ontbijtspek-geraspte kaas.


Verder heb je nodig


Voorverwarmde oven (180 graden)


Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd het stokbrood in de lengte doormidden.Verdeel de filet americain over beide helften.Doe daarop de champignons,de stukjes paprika en druk ze met een vork wat in de filet.Daar bovenop de plakjes ontbijtspek mooi verdeeld over het brood.Daar weer bovenop de geraspte kaas.
Leg de stokbroden op aluminiumfolie en zet ze 8-10 min. in de oven.

Serveertip

Warm serveren! In stukken gesneden als borrelhapje!Of voor de zaterdagavond.Eet smakelijk!



Deel dit recept

Reacties (9)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bep54pie
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top