1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Turkse keuken
  5. Kaassalade

Kaassalade

Door: sasbakgraag

  • Turks, Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 22-02-2002

Ingrediënten 4 personen


3 el peterselie,fijngehakt,2 el dille,fijngehakt,1 el munt,fijngehakt,1 lente-ui,groen fijngehakt,wit gesnipperd,200g fetakaas van schapenmelk,verkruimeld,2 augurken,in piepkleine blokjes,1 vleestomaat,ontveld,in piepkleine blokjes,zout,zwarte peper,gedroogde rode peper(in molenpotje),2 vleestomaten,ontveld,in halve plakken gesneden.



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Meng kruiden,lente-ui,fetakaas,augurk en tomaat en voeg er naar smaak zout,peper en rode peper aan toe.Verdeel de kaassalade over kleine bakjes en zet in elk bakje een paar plakken tomaat.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sasbakgraag
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top