1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Spaanse keuken
  5. Sardinas al Horno

Sardinas al Horno

Door: jos_v_p

  • Spaans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 22-02-2002

Ingrediënten 5 personen


1 kg kleine sardines zonder kop en graten, peper en zout, 1 dl olijfolie, 3 tenen knoflook kleingehakt, 2 el gehakte peterselie, sap van 1 citroen, 1,25 dl witte wijn, 3 el paneermeel



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Was de sardines en dep ze droog, Wrijf ze van binnen en van buiten in met peper en zout. Vet een ondiepe ovenschaal in met wat olijfolie en leg de sardines naast elkaar in de schaal. Bestrooi ze met knoflook en peterselie en schenk het citroensap, de witte wijn en de rest van de olie erover. Strooi tot slot het paneermeel over de sardines en bak ze ca. 20 minuten in een voorverwarmde oven op 175? C



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jos_v_p
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top