1. Home
  2. Recepten
  3. Maakt eelt boterzacht

Maakt eelt boterzacht

  •  ,
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 22-02-2002

Ingrediënten


Asperintje, citroen en water.


Verder heb je nodig


Puimsteen.


Vrouwen tussen de 29 en 38 jaar is gebleken, dat driekwart van alle vrouwen last heeft van hardnekkig eelt onder de voeten.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Geen.

Bereidingswijze

Stamp wat aspirientjes fijn en voeg er zoveel citroensap en water bij tot er een pasta ontstaat. Doe wat van de pasta op een schoon doekje en smeer de eeltplekken ermee in. Wikkel er een warme lap omheen en laat het mengsel een kwartier inwerken.

Verwijder het boterzacht geworden eelt met een puimsteentje en spoel de huid enkele malen met warm water af.

Serveertip

Om de haverklap naar de pedicure hollen is niet nodig. Een simpel aspirientje is voldoende om er snel vanaf te komen. Nee niet om in te nemen, maar door de pijnstiller onder je voeten te smeren. ?En, geloof het of niet, maar zelfs de meest hardnekkige eeltplekken verdwijnen als sneeuw voor de zon?,



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van naomieke


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van naomieke
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top