feestelijke chocoladesaus

  • Saus/dressing
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 21-02-2002

Warme chocoladesaus(2 1/2dl)Lekker bij vanille-of notenijs. van "omi_van_vesna1995"

Deel dit recept

Ingrediënten
350 g chocolade
100 g mascarpone(Italiaanse roomkaas,koelvak)
1 dl slagroom
1 el koffielikeur(of andere likeur)

Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Snijd of hak de chocolade in kleine stukjes en doe ze in een kom.
Breng de mascarpone en de slagroom aan de kook
en schenk het dan meteen op de chocolade.
Roer tot de chocolade is gesmolten.
Roer tenslotte de likeur door de saus.

Serveertip

Lekker bij vanille-of notenijs.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten